Kako izgleda učenje sa nama

 • Live instrukcije

  UŽIVO ONLINE INSTRUKCIJE : 1-na-1 (svake sedmice čas) za gradivo koje upravo učiš i pitanja i zadatke koje si postavljao na svojoj studentskoj nadzornoj ploči kao nejasne tokom sedmice.

 • Pogledaš kratki video

  Za sve što učite u školi pripremili smo kratke video upute (3-7 minuta) koje jednostavnim jezikom objašnjavaju i najkomplikovanije probleme i pojmove i pokazuju na praktičan i jednostavan način kako se rješavaju zadaci.

 • Provjeriš da li si naučio

  Poslije nekoliko povezanih lekcija provjeriš svoje znanje. Pripremili smo kratke online kvizove i testove kako bi vidjeli šta trebaš još naučiti. Rezultate odmah sam vidiš, kao i postupke izrade rješenja za sve zadatke.

 • Pitaš šta ti nije jasno

  Na svojoj nadzornoj ploči (kojoj možeš samo ti pristupiti i upravljati svojim učenjem) postaviš pitanje ili zadatak koji ti pravi probleme. Mi ćemo ti pružiti odgovor.

 • Hitna pomoć za zadatke

  U ovisnosti od paketa koji si odabrao, imaš mogućnost da postaviš zadatak koji zahtijeva hitan odgovor (rješenje i postupak). Pomoć je već na putu!

ODABERITE OPCIJU KOJA VAMA NAJVIŠE ODGOVARA

Svaka od opcija je dizajnirana za specifične potrebe različitih grupa učenika

 • PREMIUM

  Ovo je najčešće birana opcija i optimalna je za većinu naših učenika. Kombinacija live instrukcija (4 časa mjesečno), video uputstava, online testova i direktne pomoći kod rješavanja nejasnih zadataka iz škole je namijenjena širokom spektru učenika i osnov je našeg modela pružanja sveukupnih usluga kako bi matematika u školi prošla bez ikakvog stresa za učenike i roditelje.

 • VIP

  VIP opcija pruža još individualniju, obuhvatniju i bržu uslugu našim učenicima. Dodatno na sve usluge iz opcije PREMIUM, korisnici iz opcije VIP imaju više časova live instrukcija (6 časova mjesečno), te mogućnost tzv. "hitne pomoći", tj. usluge hitne pomoći kod rješavanja zadataka iz škole ili domaće zadaće.

OPCIJE I CJENOVNIK

REZERVIŠITE SVOJE MJESTO ODMAH

Jednostavno je - nazovite 063150306 ili pošaljite email na info@matematicari.com