UČITE SA NAMA

Upišite Vaš email i kliknite na "Podnesi" i mi ćemo Vam na navedeni email poslati informacije o plaćanju, kao i detaljne korisničke upute za Vaše dijete.

Najčešća pitanja

(i odgovori na njih)

 • Da li MATEMATICARI.COM prati nastavne planove i programe za osnovne škole u BiH (Entitetima, kantonima i Distriktu Brčko)?

  Apsolutno! Sva poglavlja, video lekcije, uputstva, kvizovi i testovi na MATEMATICARI.COM prate u potpunosti nastavne planove i programe u BiH (RS-u, Kantonima u FBiH, te Brčko Distriktu). Takodjer, naši sedmični live webinari su fokusirani na rješavanje zadataka koji su u tom trenutku aktuelni u školama.

 • Znam da je ovo najbolja opcija za učenje matematike, ali koliko to košta?

  Postoje dvije opcije: 59 KM - ako su potrebne instrukcije uživo 2 puta mjesečno; 80 KM - uživo instrukcije svake sedmice. Sve ostale pomoći kod učenja koje nudi platforma matematicari.com, poput video lekcija, testova, kvizova, postavljanja pitanja i pomoći kod zadataka su uključene u obje opcije i mogu se koristiti 24h svaki dan, kada učeniku najviše odgovara. Plaćanje je na mjesečnoj osnovi.

 • Da li je moguće online plaćanje putem VISA ili drugih kartica?

  Trenutno su omogućene uplate putem bankarskih transakcija. Planiramo da od iduće godine omogućimo i druge vrste plaćanja, uključujući i putem kartica.

 • Koju opremu je potrebno imati da bi se koristili svime što platforma nudi?

  Potrebni su stabilna internet v eza, te računar sa najosnovnijim karakteristikama. Kamera nije potrebna.